** Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,- **

Zoutsteen in houten Basis 20x20cm

62,80
99312
Voorraad
+

levertijd 2-4 werkdagen

De zoutplaat op een houten voet is het ideale object om elk type gerecht mee te koken en op smaak te brengen, en het is het ideale hulpmiddel om elk gerecht stijlvol naar de tafel te brengen. Verkrijgbaar in drie verschillende vormen en formaten, om aan elke behoefte te voldoen..

Details:

Afmetingen: 20 x 20 cm
Materiaal: roze Himalayazout

Mogelijkeden Zoutsteen

  • Als serveerschaal om voorgerechten, groenten, vlees, kaas en andere voedingswaren op te dienen;
  • Om koude gerechten op te serveren: stop de zoutsteen ongeveer 10 minuten in de vriezer, haal hem eruit en serveer er sushi, carpaccio, canapés, cake of vers fruit op.
  • Daarnaast kan de steen dienen om warm eten op te dienen: doe de steen 20-25 minuten in de oven op 60⁰C en leg er daarna het klaargemaakte eten op dat zijn warmte behoudt doordat de steen warm is. 
  • Ook kan de steen dienen om aan tafel te koken: laat de steen een uur in de oven op 250⁰C en gebruik hem direct om eten aan tafel klaar te maken. 
  • De steen kan tevens gebruikt worden om in de oven te bakken/braden: voor vis is dit bijvoorbeeld max. 20-25 minuten op max. 150⁰C.
  • Tot slot kan de steen in een pan met antiaanbaklaag op laag vuur gebruikt worden. Kook uw eten zonder zout en kruiden toe te voegen. 

Kortom, een zeer veelzijdig instrument om te kokkerellen!

Je kunt de zoutsteen eenvoudig reinigen met natriumbicarbonaat en een schuursponsje. Spoel de himalaya zoutsteen vervolgens grondig af om het natriumbicarbonaat en de etensresten te verwijderen. 

Is dit misschien ook iets voor u?

59,95
+
64,95
+