** Gratis verzending in Nederland vanaf € 70,- **

Kookwens is voor u dé leverancier van kwaliteitsmerken zoals BK, Tefal, Cosy & Trendy , Ter Steege, Salt & Pepper, Pyrex,  en nog veel meer. De normale winkels met kookartikelen en servies voeren over het algemeen een beperkt assortiment en de prijzen liggen vrij hoog. Mede daarom hebben wij besloten om een ruim assortiment aan kookpannen, keukenhulpen en servies tegen zeer aantrekkelijke prijzen via internet te gaan verkopen. 

Gedurende de jaren dat wij bestaan is ons assortiment steeds verder uitgebreid, maar houden wij ons vast aan onze principes: Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen!

Een ander punt waar wij ons onderscheiden van onze concurrenten is onze service. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Bereikbaarheid is een essentieel punt bij service verlening. Daarom zijn wij elke werkdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Ook is ons streven is om uw vragen per e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wij behandelen elke bestelling met grootste zorg, en besteden regelmatig tijd aan het verbeteren van onze service. Veel van onze producten zijn rechtstreeks uit eigen voorraad leverbaar. Mocht een product onverhoopt niet binnen 3-4 werkdagen leverbaar zijn, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Wij hopen door middel van dit schrijven uw vertrouwen te hebben gewonnen en u als klant bij ons te mogen verwelkomen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,


Het Kookwens team