** Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,- **

BK Balans koekenpan 24cm

44,95
B2723.744
Voorraad
+

Direct Leverbaar

BK Balans koekenpan 24 cm

Milieuvriendelijke BK Koekenpannen met antiaanbaklaag,voorzien van revolutionaire Thermolon® technologie. Eindelijk écht bakken & braden in een voortreffelijke anti-aanbakpan en nog véél gezonder ook!

Marktleider BK is de éérste en enige in de Nederlandse markt die een koekenpanserie met Thermolon®-technologie introduceert.  Thermolon® is een milieuvriendelijk antiaanbaklaag (PTFE-vrij). Tijdens de productie en ook tijdens het bakken komen er geen schadelijke stoffen vrij; goed voor u en goed voor het milieu! Met de BK Balans levert BK unieke pannen met de mogelijkheid voor snel en gezond te bakken op hoge temperaturen. BK Balans+ zorgt voor een kortere baktijd en dus beter behoud van smaak en vitaminen. De optimale warmteverdeling van de pan zorgt voor een prachtig bakresultaat op alle warmtebronnen.

De BK Balans koekenpan: Zeer uitgebreide serie koekenpannen voor al uw gezonde bak en braadgerechten. Voorzien van de duurzame Thermolon® antiaanbaklaag. Verdraagt hoge temperaturen (tot 400°C) zonder te verbranden.

Geschikt voor gas
Geschikt voor elektrisch koken
Geschikt voor keramisch koken
Geschikt voor inductie
Oven tot 160ºC

Vergelijkbare producten

49,95

Is dit misschien ook iets voor u?