** Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,- **

Zoutsteen 20x10x3cm

10,60
99343
Voorraad
+

levertijd 2-4 werkdagen

Rond, vierkant, rechthoekig. Onze roze zoutplaten zijn ideaal gereedschap voor liefhebbers van een gezonde en authentieke keuken, want ze laten je koken zonder toevoeging van oliën en vetten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en maten, om aan elke behoefte aan te passen, aan onze houten steunen of metalen constructies, om elk bord elegant op tafel te krijgen.

Details:

Afmetingen: 20 x 10 cm
Materiaal: roze Himalayazout

Mogelijkeden Zoutsteen

  • Als serveerschaal om voorgerechten, groenten, vlees, kaas en andere voedingswaren op te dienen;
  • Om koude gerechten op te serveren: stop de zoutsteen ongeveer 10 minuten in de vriezer, haal hem eruit en serveer er sushi, carpaccio, canapés, cake of vers fruit op.
  • Daarnaast kan de steen dienen om warm eten op te dienen: doe de steen 20-25 minuten in de oven op 60⁰C en leg er daarna het klaargemaakte eten op dat zijn warmte behoudt doordat de steen warm is. 
  • Ook kan de steen dienen om aan tafel te koken: laat de steen een uur in de oven op 250⁰C en gebruik hem direct om eten aan tafel klaar te maken. 
  • De steen kan tevens gebruikt worden om in de oven te bakken/braden: voor vis is dit bijvoorbeeld max. 20-25 minuten op max. 150⁰C.
  • Tot slot kan de steen in een pan met antiaanbaklaag op laag vuur gebruikt worden. Kook uw eten zonder zout en kruiden toe te voegen. 

Kortom, een zeer veelzijdig instrument om te kokkerellen!

Je kunt de zoutsteen eenvoudig reinigen met natriumbicarbonaat en een schuursponsje. Spoel de himalaya zoutsteen vervolgens grondig af om het natriumbicarbonaat en de etensresten te verwijderen. 

Is dit misschien ook iets voor u?

10,95
+
10,95
+
10,10
+